คินส์นา

20 ก.พ. 2019 - 21 ก.พ. 2019

2 คน - 1 ห้อง

ค้นหาโรงแรม ที่พัก รีสอร์ท และบังกะโลในคินส์นาด้วย Skyscanner ซึ่งเป็นเสิร์ชเอ็นจิ้นที่ให้บริการค้นหาและเปรียบเทียบห้องพักของโรงแรม ที่พัก รีสอร์ท และบังกะโลนับร้อยในคินส์นาและทุกเมืองทั่วโลก เพื่อให้คุณได้จองโรงแรมที่พักราคาถูกคุ้มที่สุดกับความต้องการ

เว็บ Skyscanner ค้นหาโรงแรมนั้นให้บริการฟรี ใช้งานง่าย สะดวก และรวดเร็ว เพียงใส่ชื่อเมืองหรือสถานที่ที่ต้องการเดินทาง วันและจำนวนผู้เข้าพัก ระบบของเราก็จะแสดงรายการโรงแรม รีสอร์ท และที่พักทั้งหมด และเพียงคลิ๊กเลือกโรงแรม ระบบก็จะพาคุณไปจองโรงแรม รีสอร์ท หรือที่พักกับผู้ให้บริการหรือตัวแทนจองห้องพักโดยตรง

ต้องการหาวันที่เข้าพักโรงแรมที่พักราคาถูกสุด? เพียงคลิ๊กเลือกเมืองที่ต้องการค้นหา ระบบของเราก็จะแสดงรายการโรงแรมที่พักราคาพิเศษให้คุณเลือก

ความคิดเห็นของนักเดินทางเกี่ยวกับคินส์นา

9.8
นักเดินทางแบบครอบครัว
8.3
นักเดินทางสไตล์แอดเวนเจอร์
8.3
นักท่องเที่ยวแนวหรู
8.3
ผู้ชื่นชอบศิลปะและงานออกแบบ
8.3
นักชิม
รีวิวจากสมาชิก (14)
Nadine Larter
Nadine Larterพอร์ตเอลิซาเบท
23/9/15

This little town is a zen angel's paradise. Quirky art. Peaceful people. Beautiful homes. Little boats in the water. Coffee shops filled with all sorts of decadent things. Everything about this place screams artistic living, and I imagine we could all use a lesson in such things.

Max Hodge
Max Hodgeลอนดอน
25/7/15

Knysna usually features in most people's top places to see along the Garden Route and it doesn't take long once you have arrived to see why. As you drive into the town alongside the lagoon, the first thing you may notice is the impressive Knysna Heads, before embarking on its charming town centre. Most the action happens down at the waterfront, where restaurants, bars, boutique shops and market stalls all combine to create a lively atmosphere. The worst part about Knysna, is when it comes to leaving!

zzoukbuzz
zzoukbuzz
6/5/14

A nice town to drop by for blue sky, beautiful beach, blue water and lots of oysters! I just love the feeling of being close to the beach.

Brian Morris
Brian Morrisเคปทาวน์
26/5/13

Knysna is a lovely town to visit on the Garden Route. It is situated on the edge of a beautiful lagoon surrounded by beautiful hills. Knysna has many nice restaurants and is about an hour drive from George.

คำถามที่พบบ่อย

เดือนที่ถูกที่สุดคือเดือนมกราคม มีราคาเฉลี่ยอยู่ที่ ฿3,046 ต่อคืน ส่วนเดือนที่ราคาที่พักในคินส์นาแพงที่สุดคือธันวาคม มีราคาเฉลี่ยอยู่ที่ ฿8,204 ต่อคืน
ราคาเฉลี่ยของโรงแรมในเดือนกุมภาพันธ์ปีที่แล้วอยู่ที่ ฿2,924 คืน ซึ่งต่ำกว่าราคาเฉลี่ย ฿5,625 ในช่วง 12 เดือนที่ผ่านมาอยู่ 92%

วางแผนไปแอฟริกาใต้