ฮอยอัน

18 ก.พ. 2019 - 19 ก.พ. 2019

2 คน - 1 ห้อง

ค้นหาโรงแรม ที่พัก รีสอร์ท และบังกะโลในฮอยอันด้วย Skyscanner ซึ่งเป็นเสิร์ชเอ็นจิ้นที่ให้บริการค้นหาและเปรียบเทียบห้องพักของโรงแรม ที่พัก รีสอร์ท และบังกะโลนับร้อยในฮอยอันและทุกเมืองทั่วโลก เพื่อให้คุณได้จองโรงแรมที่พักราคาถูกคุ้มที่สุดกับความต้องการ

เว็บ Skyscanner ค้นหาโรงแรมนั้นให้บริการฟรี ใช้งานง่าย สะดวก และรวดเร็ว เพียงใส่ชื่อเมืองหรือสถานที่ที่ต้องการเดินทาง วันและจำนวนผู้เข้าพัก ระบบของเราก็จะแสดงรายการโรงแรม รีสอร์ท และที่พักทั้งหมด และเพียงคลิ๊กเลือกโรงแรม ระบบก็จะพาคุณไปจองโรงแรม รีสอร์ท หรือที่พักกับผู้ให้บริการหรือตัวแทนจองห้องพักโดยตรง

ต้องการหาวันที่เข้าพักโรงแรมที่พักราคาถูกสุด? เพียงคลิ๊กเลือกเมืองที่ต้องการค้นหา ระบบของเราก็จะแสดงรายการโรงแรมที่พักราคาพิเศษให้คุณเลือก

โรงแรมที่ได้คะแนนรีวิวสูงในฮอยอัน

เริ่มที่ ฿827
เริ่มที่ ฿2,059
เริ่มที่ ฿5,833

ความคิดเห็นของนักเดินทางเกี่ยวกับฮอยอัน

9.8
นักเดินทางแบ็คแพ็ค
8.7
นักเดินทางสไตล์แอดเวนเจอร์
8.5
นักเดินทางแนวประวัติศาสตร์
8.4
นักเดินทางแบบครอบครัว
7.8
ผู้ชื่นชอบศิลปะและงานออกแบบ
รีวิวจากสมาชิก (79)
Stephen Schreck
Stephen SchreckQueenstown, New Zealand
8/10/18

Hoi An is my favorite city in Vietnam. It’s intense French influence is clear in the city’s old architecture and design. The narrow streets are brimming with shops and life. Locals go about their daily tasks and small shop owners sit on the steps outside their shops as they work as colorful lanterns light the streets. This charming city is unlike anywhere else I have seen in Vietnam.

ClaudioSe
ClaudioSeมิลาน
21/3/18

Now that is UNESCO Heritage and you have to pay a ticket to enter old town and see most of the historic buildings (although the control is very loose), it feels less authentic than when I visited in 2007. It's still an enchanting place, the highlight of many traveling in Vietnam. Explore the surrounding, they are like Ubud before the digital nomads invasion.

Kevin Picholo
Kevin PicholoFoster City
3/3/18

Old town Hoi An is very charming place to visit, has its own character and unique feeling to it that takes you back to the past. I enjoyed walking around especially at night, all lit up with colorful lanterns.

Danny
DannyNew York City
17/11/17

Very old and beautiful t with the range of the ancient hous the road both sides The interesting sightseeing place must spend the time to take s look here

คำถามที่พบบ่อย

เดือนที่ค่าที่พักในฮอยอันสูงที่สุดคือมกราคม ราคาเฉลี่ยคืนละ ฿1,372 ส่วนเดือนที่ถูกที่สุดคือมกราคม มีราคาเฉลี่ยอยู่ที่ ฿1,372 ต่อคืน
โดยปกติโรงแรมในกุมภาพันธ์จะมีราคาเฉลี่ยต่อคืนอยู่ที่ ฿1,130 ซึ่งสูงกว่าราคาเฉลี่ยต่อคืนที่ ฿1,372 ในช่วง 12 เดือนที่ผ่านมา ฿18%

วางแผนไปเวียดนาม